Verzenden

Na ontvangst van uw betaling wordt het bestelde artikel binnen een paar werkdagen geleverd op het adres dat u ons hebt opgegeven.

We houden onze website up to date, maar mochten wij onverhoopt het artikel toch even niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact met u op.

De prijzen die aangegeven staan bij de artikelen zijn in Euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten. De kosten voor verzending worden door DeToko.nl in rekening gebracht. We verzenden per pakketpost, volgens de actuele tarieven van TNT post, afhankelijk van grootte en gewicht. Voor bestellingen boven de € 250,00 worden geen verzendkosten berekend.


Retouren

Indien u een product niet wenst af te nemen, heb je het recht om in overleg met ons het artikel binnen 7 dagen na aflevering aan ons retour te zenden. Met uitzondering van afgeprijsde artikelen. Retourzendingen worden geaccepteerd indien de verpakking van het artikel onbeschadigd is en het product geen gebruikssporen vertoont. De verzendkosten (ook als de verzendkosten voor onze rekening waren) en de kosten voor het retour zenden komen voor uw rekening. Retour zenden kan pas na telefonisch overleg met ons. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Heeft u klachten over de verzending of over de producten, neem dan zo snel mogelijk telefonisch, of per email contact met ons op zodat we samen aan een oplossing kunnen werken.


Team DeToko.nl